Leergierige junior recruiter techniek

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
200 dagen geleden Vast € 2100 - 2500 per maand
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: Human Resources
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree


Onze opdrachtgever is een technische detacheerder die onderdeel uitmaakt van een multinational. In Nederland worden vanuit 6 kantoren klanten landelijk bediend. Door middel van hun excellente dienstverlening en onderscheidend vermogen behoort deze organisatie de afgelopen 3 jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

Deze opdrachtgever maakt het verschil door het bieden van recruitment-oplossingen. Deze oplossingen kunnen gericht zijn op de werving&selectie van vast personeel of (project-)detachering. De klanten van deze opdrachtgever zijn actief in verschillende branches zoals: (complexe) high tech machine- en apparatenbouw, Petrochemie, Lucht- & Ruimtevaart, Maritiem, Proces, Energy en Automotive.

Voor kandidaten is deze opdrachtgever een echte carrièrecoach en wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. 

Over de functie:

Als startende recruiter mag je nog veel leren en ontwikkelen. Niets mooier dan dat. De kandidaten die we zoeken beseffen dat het vinden van de juiste kandidaten een vak is. Goede technische specialisten zijn schaars. Niet alleen in deze tijd maar altijd. Een hele uitdaging dus maar daar krijg jij juist energie van. Alle facetten van het vak gaan jou geleerd worden. Daarbij wordt je gekoppeld aan een ervaren collega die jou als een mentor zal begeleiden. 

Over jou:

  • Je hebt met succes een HBO en/of WO opleiding gevolgd;
  • Je hebt oprechte interesse in mensen;
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig en ondernemend;
  • Je kunt mensen overtuigen op basis van jouw adviesvaardigheid; 
  • Jij gaat door waar andere stoppen;

Over het aanbod:

Naast het werken met fijne collega’s en voor de mooiste opdrachtgevers biedt deze opdrachtgever alle mogelijkheden en kansen om je verder ontwikkelen. Waardevolle coaching door directe collega’s wordt gecombineerd met de inzet van een aantal externe trainers.

Over MENenS
MENenS! biedt MKB bedrijven (interim) recruitment-ondersteuning en helpt collega's binnen de branche ( arbeidsbemiddeling & recruitment ) bij het bepalen en zetten van de vervolgstap in hun carrière.

Over jouw vragen:
Hopelijk ben jij zo enthousiast dat je antwoord wil hebben op de vragen die je hebt. Logisch. Je hoeft wat ons betreft niet te wachten op het stellen van die vragen tot het mogelijke kennismakingsgesprek. Integendeel! Mailen kan uiteraard info@menens.com maar we beantwoorden je vragen ook graag telefonisch of via WhatsApp (06-52308865).
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden